Stafi i DFK-së

Dr.med. Naim Shabani

Gjinekolog-obsteter dhe patolog, i specializuar në klinikën Universitare të Mynihut, Gjermani), drejtor mjekësor i DFK.... me shume

Vizita gjinekologjike

Gjinekologet dhe Vizita gjinekologjike

Te nderuar miq, Disahere ne praktiken tone te perditshme me ka ra te degjoj nga pacientet komentet pozitive ne stilin:" keso... me shume